ÇUMRA SABANCI ÖĞRETMEN EVİNE KÜMBETLİ ŞUBESİ İLE YENİ İMAJ

ÇUMRA SABANCI ÖĞRETMEN EVİNE KÜMBETLİ ŞUBESİ İLE YENİ İMAJ

ÇUMRA SABANCI ÖĞRETMEN EVİNE YENİ İMAJ

30.09.2022 472

 

ÇUMRA SABANCI ÖĞRETMEN EVİ KÜMBETLİ ŞUBESİ YENİ İMAJI İLE HİZMETE GİRDİ

Çumra Sabancı Öğretmen Evi olarak 1994 yılından bu yana merkez binamızda başta değerli öğretmenlerimiz olmak üzere kamu kurumlarımızın çalışanları ile sivil misafirlerimize hizmet etmekteyiz. Çatalhöyük gibi dünya mirasına girmiş bir geçmişe sahip olan, tarımın başkenti Konya'mızın tarımda öncü ilçesi, sanayide son yıllarda özellikle TORKU markası ile şahlanan son dönemlerde Organize Sanayi Bölgesinin gelişmesi ile sanayi yatırımlarında tercih edilen Çatalhöyük Kenti Çumra'mızın bu gelişmelere paralel olarak ortaya çıkan konaklama sorununa çözüm bulmak amacıyla kurumlarımızın iş birliği ile İlçemize yeni bir öğretmen evi kazandırıldı.

Sabancı öğretmen Evi Kümbetli Şubemizin Aralık 2022 'den itibaren yaklaşık 24 aydır devam eden inşaat süreci 01 Şubat 2024 tarihi itibari ile tamamlanarak, ilçemiz 62 odalı 132 yatak kapasiteli lobi,restoran,kafeterya ve dinlenme salonu ile modern bir öğretmenevine kavuşmuş bulunmaktadır. İlçemizin konaklama ihityacını büyük ölçüde karşılayacak olan öğretmenevimiz, tam kapasite ile hizmet vermektedir.

Bu amaçla,modern binamızda yeni vizyonumuz, kaliteli hizmet anlayışımız,güleryüzlü personelimizle ,yepyeni bir konseptle , tertemiz konforlu odaları ile öğretmenlerimize ve diğer misafirlerimize nitelikli hizmet vermenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Yeni Şubemizin inşaatının başlamasından bu zamana kadar geçen sürede gayretleri ve çalışmaları ile bizlere maddi ve manevi destekte bulunan başta Milli Eğitim Bakanlığımıza, bölge milletvekillerimiz Sayın Ziya ALTUNYALDIZ ve Orhan ERDEM'e, İl Milli Eğitim Müdürlerimiz Seyit Ali BÜYÜK, Murat YİĞİT'e; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz ve İnşaat Şubedeki Mühendis ve çalışanlarına, İlçe Kaymakamlarımız Hüseyin ECE ve Muhammet Fuat TÜRKMAN'a, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Recep CANDAN'a, Çumra Ticaret Odası Başkanımız Sayın Metin KURAL'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet ALTUNYALDIZ'a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Çatalhöyük Kenti Çumra'mıza kazandırılan bu eser ile ilçemize gelecek olan misafirlerimiz hem güvenli hem de ferah ve konforlu bir ortamda konaklayacaklardır.

Bu hizmet ile ilçemizin konaklama sorununu çözmüş olmanın yanında ilçemize gelecek olan misafirlerini ağırlama anlamında yeni bir imaj kazanmasına vesile olan herkese teşekkür ederiz.

Sabancı öğretmen Evi Kümbetli Şubesi'nin ilçemize hayırlı olmasını diler, bir kez daha emeği geçen herkese içten teşekkür ederiz.